A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській ОТГ обговорили роботу закладів культури

Дата: 07.03.2018 18:28
Кількість переглядів: 860

Фото без описуВідбулася чергова нарада в голови Копачівської сільської ради з працівниками закладів культури. Під час зустрічі обговорили організацію роботи клубів та будинків культури в ОТГ, зокрема створення програм цікавого та змістовного дозвілля для мешканців громади різних вікових категорій.

- Організація урочистих заходів, концертів з нагоди відзначення офіційних та ювілейних дат не можлива без залучення педагогічних працівників та вихованців навчальних закладів. Тож доречно було б залучити їх до активної співпраці, - наголосила Наталія Фенюк, начальник гуманітарного відділу Копачівської сільської ради.

На часі впровадження контрактної форми роботи для працівників культури. Уже з 1 квітня з очільниками сільських клубів та будинків культури буде підписаний договір. Прогнозовано, нові умови праці суттєво покращать роботу працівників. Окрім того, учасники зустрічі вирішили налагодити активну співпрацю з іншими громадами з метою проведення спільних масово-культурних заходів та обміну досвідом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь