A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській ОТГ затвердили ставки земельного податків та Програму соціально-економічного розвитку

Дата: 31.01.2018 15:44
Кількість переглядів: 1084

30 січня під час чергової сесії Копачівської сільської ради затвердили важливий документ – Програму соціально-економічного та культурного розвитку Копачівської сільської ради на 2018 рік. Основною метою Програми є загальне підвищення суспільного добробуту населення. Визначено основні цілі та першочергові завдання на поточний рік, передбачений комплекс заходів з зазначенням джерела фінансування.

Це основа для формування та раціонального використання фінансових ресурсів відповідно до визначених цілей і завдань соціально-економічного розвитку ОТГ.

Програмою передбачено забезпечити стале економічне зростання ОТГ. Мається на увазі, здійснення залучення інвестицій, сприяння бізнесу, соціальний захист населення, забезпечення техногенної безпеки, законності та правопорядку та багато іншого, передбаченого програмою.

Програмою передбачено пріоритетні і заходи у поточному році, спрямовані на покращення якості життя в громаді, в тому числі втілення інвестиційних проектів таких як капітальні ремонти приміщень освітніх та культурних закладів в ОТГ, комунальних доріг, встановлення та реконструкція освітлення та ін.

Під час чергової сесії затвердили ставки земельного податку та ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь