A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачіській ОТГ відбулося засідання бюджетної комісії

Дата: 23.03.2018 17:14
Кількість переглядів: 761

Під час чергового засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Копачівської сільської ради учасники розглянули актуальні та важливі для діяльності ОТГ питання.

Зокрема на порядку денному йшлося про внесення змін до бюджету територіальної громади.

- Відповідно до статті 78 Бюджетного кодексу України, рішенням Волинської обласної ради від 08.0.018 року  №18/18 «Про обласний бюджет на 2018 рік збільшити доходи загального фонду сільського бюджету на 2018 рік на за рахунок коштів субвенції 618 тис. грн.. А також збільшити асигнування видатків загального фонду на суму 18 тис. грн. та спеціального фонду на суму 600 тис. грн.. за рахунок коштів субвенції з обласного бюджету, - повідомила економіст сільської ради Надія Іванчук.

Кошти заплановано витрати на ремонт дошкільних навчальних закладів в ОТГ.

- 300 тис. грн буде спрямовано на заміну даху в дитсадку села Любче, 8 тис. грн. на заміну дверей в загальноосвітній школі в селі Березолуки та 10 тис. грн. на заміну вікон в с. Уляники, - інформував членів комісії сільський голова Олександр Совтис.

Ще 300 тис. грн. буде спрямовано на реконструкцію приміщення будинку культури в селі Копачівка. В бюджеті також передбачено кошти для виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції інших об'єктів в громаді.

Також на порядку денному розглянули питання переведення працівників закладів культури на повний робочий день.  

Наразі, для мешканців ОТГ є  проблемою транспортне сполучення сіл Березолуки, Яблунівка та Підгірне з районним та обласним центрами. Пасажирські перевезення здійснюються нерегулярно. Деякі соціально важливі маршрути, зокрема Луцьк-Рожище-Березолуки-Підгірне-Яблунівка є збитковими, тому члени комісії рекомендували депутатам сільської ради передбачити часткову компенсацію витрат перевізнику, щоб забезпечити регулярне перевезення громадян.

Під час засідання члени комісії розглянули зави громадян щодо виплати одноразової матеріальної допомоги на лікування та поховання, а також учасникам АТО та особам, які проходять військову службу за контрактом.

Члени комісії запропонували всі вищезгадані питання розглянути під час засідання сесії Копачівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь