A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

День села відсвяткували в Кременці

Дата: 25.05.2018 14:41
Кількість переглядів: 1676

Фото без опису

22 травня на свято Миколая Чудотворця в селі Кременець традиційно відбувся День села. У вишиванках, з гарним настроєм, на майданчик біля сільського клубу прийшли мешканці Кременця та гості села.

Привітав громаду зі святом в.о. стрости Леонід Хведчак та голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис.

- Нехай Святий Миколай Чудотворець, якого всі сьогодні вшановуємо, оберігає Кременець, і нашу громаду загалом. Я зичу вам щастя, процвітання, миру, який так сьогодні потрібен Україні, - зазначив Олександр Совтис.

Леонід Хведчак побажав громаді стабільності та розвитку.

- Я сподіваюся, що у нас все тільки починається, і наш День села цьому доказ. Я зичу вам, мешканцям Кременця, впевненості у завтрашньому дні та стабільного розвитку в громаді, - привітав Леонід Хведчак.

Фото без опису

Святкування продовжив концерт під відкритим небом. Мешканців та гостей розважали ведучі Наталія Марценюк та Микола Репецький, на сцену піднімалися аматорські фольклорні колективи та працівники закладів культури ОТГ, гості-виконавці з навколишніх сіл. Зі сцени вітали публіку директор клубу с. Кременець Микола Сидорук, запалив молодіжну публіку директор будинку культури с. Копачівка Всеволод Марощук, чуттєву пісню про мамину хустку виконала директор клубу села Залісці Тетяна Пільгуй. Веселими піснями з народним колоритом гучні оплески зірвали фольклорні колективи «Кременчанка», «Полісяночка» та «Мальви»,  чуттєві пісні дарували солісти з Уляник, Копачівки, Рудки-Козинської, Любча.

Фото без опису

Фото без опису

Цілий зорепад привітань кременчани та гості отримали від учнів місцевої школи та вихованців дошкільного навчального закладу.

Найменші мешканці села розважалися на великих надувних гірках та батутах, смакували солодкою ватою, кольоровими цукерками та попкорном, дорослі – шашликом та квасом.

Ввечері учасники та гості дійства мали чудову нагоду для танців, адже завершувала День села святкова дискотека на клубному майданчику.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь