A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Волинь відвідав Президент України

Дата: 09.07.2018 17:46
Кількість переглядів: 790

8 липня Президент України взяв участь в заходах з вшанування пам’яті українців, які загинули під час польсько-українського конфлікту у 1943-1944 роках.

Петро Порошенко відвідав село Гончий Брід Ковельського району. Там, біля місцевого храму та пам’ятного знаку, що знаходиться на території церкви. спільно з присутніми Петро Порошенко виконав Гімн України та  виголосив промову.


- Ми шануємо і пам'ятаємо кожного вбитого. Наші народи об'єднані спільним минулим. Тепер ми маємо міцні стосунки, маємо спільне європейське сьогодення і майбутнє. Трагедія Гончого Броду є гірким уроком для багатьох народів. Я хочу, щоб вся Україна почула, весь світ, що трагедія Гончого Броду, як і вся Волинська трагедія - це трагедія обох народів - українського і польського. Криваві сторінки нашої спільної історії мають бути суворою пересторогою. Ми не маємо права ставити сьогодення і майбутнє у залежність від минулого, - наголосив Президент.

Петро Порошенко поклав квіти до пам’ятного знаку загиблим під час польсько-українського конфлікту у 1943-1944 роках та разом з присутніми вшанував полеглих хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь