A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

День села відзначили в Башові

Дата: 17.07.2018 14:02
Кількість переглядів: 1120

Фото без опису

15 липня відбулося Свято села у невеличкому населеному пункті Копачівської об’єднаної територіальної громади Башова. Дощова погода на заваді не стала, святкування перенесли до відремонтованого сільського клубу.

Копачівський сільський голова Олександр Совтис привітав мешканців зі святом, побажав активного розвитку, процвітання та миру.

Привітати громаду Башови з Днем села приїхав депутат Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов. У своєму вітальному слові він зазначив, що спільними зусиллями депутатів обласної ради намагатиметься сприяти реалізації ініціатив від активу села.

Гарний настрій створили виступи фольклорних колективів «Берегиня» (с. Копачівка), «Кременчанка» (с. Кременець), «Полісяночка» (с. Башова), «Мальви» (с. Березолуки), «Підгірнянка» (с. Підгірне). Розважали гостей працівники закладів культури Копачівської ОТГ: Тетяна Пільгуй (с. Залісці), Мирослава Артеменко та Микола Сидорук (с. Кременець), Наталія Івчук (с. Любче). Розсмішив публіку найкращий гуморист району Микола Репецький. Запалили публіку вихованці Копачівського ДНЗ «Колосочок» та учні Копачівської школи І-ІІІ ст..

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Маленькі мешканці громади теж не залишилися без розваг. У дворі сільського клубу на них чекали стрибки на батуті, можна було скуштувати морозиво. Гостей частували випічкою та шашликами. Всі охочі могли сфотографуватися біля спеціально обладнаної фотозони на згадку.

ФОТО ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь