A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській ОТГ відбулася чергова сесія

Дата: 26.07.2018 17:28
Кількість переглядів: 898

24 липня чергова тридцять шоста сесія в Копачівській ОТГ. На засіданні розглянули порядок денний, депутатські запити та звернення. Першим розглянули питання про внесення змін до сільського бюджету. Оскільки бюджет сільської ради перевиконано,  депутати внесли до нього зміни, зокрема, 182400,00 грн виділили на забезпечення діяльності бібліотек, в тому числі на виплату заробітної  плати та нарахувань оплати праці. 96800,00 грн спрямовано на забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони. Для шкіл ОТГ виділили 136000,00 грн для забезпечення їх діяльності (придбання шкільних журналів, табелів успішності учнів, інших бланків) та проведення поточного ремонту.

Другим на порядку денному розглянули питання затвердження Положення та складу робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Копачівської сільської ради на період до 2022 року. Депутати підтримали проект Положення, однак до складу робочої групи внесли зміни.

Крім того, під час засідання сесії розглянули питання затвердження генерального плану с. Олександрівка та заяви від фізичних осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь