A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській сільській раді відбулася чергова сесія

Дата: 27.09.2018 16:05
Кількість переглядів: 1140

Фото без опису

25 вересня відбулося чергове, тридцять п’яте засідання сесії Копачівської сільської ради. На порядку денному – 10 питань та обговорення нагальних проблем в громаді, які потребують колективного обговорення та вирішення.

Розпочали засідання з затвердження порядку денного. Після голосування голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис запросив до слова представників комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо вивчення питання про подальшу діяльність фельдшерсько-акушерських пунктів в громаді та подальшої їх передачі на утримання ОТГ.

Оскільки, минулого року, рішенням сесії Копачівської сільської ради, повноваження управління фельдшерськими та фельдшерсько-акушерськими пунктами делегували Рожищенській райдержадміністрації, де отримувачем коштів став комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Саме щодо фінансування ФАПів та ФП громади до заступника головного лікаря КЗ «Рожищенський центр ПМСД» з медичного обслуговування населення Вікторії Петровської виникла низка питань, які і голова Копачівської ОТГ, і депутати змогли озвучити.  Зокрема, присутніх цікавили причини переведення фельдшерів, ОТГ на 0,5 посадового окладу.

Після обговорення стану медичної галузі – перейшли до порядку денного. Першим обговорили питання про внесення змін до рішення Копачівської сільської ради «Про сільський бюджет».

Далі на порядку денному – створення Комунального закладу «Копачівська публічна бібліотека».

Всі заплановані на сесійному засіданні питання були обговорені та підтримані депутатами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь