Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Початок опалювального сезону та звіт про оздоровлення дітей в ОТГ обговорили під час засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради

Дата: 28.09.2018 13:52
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

27 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради. На порядку денному учасники обговорили низку актуальних для громади питань. Стрімке зниження природних температурних показників нагадало, що за вікном календарна осінь, тож варто завершити підготовку до опалювального сезону, який розпочнеться з 15 жовтня.

Під час розгляду першого питання, голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис інформував про стан котелень та кількість вже заготовленого палива для опалення приміщень навчальних закладів громади. Він доручив в.о. старост в округах активізуватися та проінформувати про готовність до опалювального сезону фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктів.

Голова сільської ради наголосив директорам шкіл та дошкільних навчальних закладів, які опалюються природнім газом проконтролювати особисто завершення профілактичних робіт з обладнанням (котлами, лічильниками, модемами) для безпроблемної та систематичної подачі тепла в приміщення.

Другим питанням на порядку денному розглянули звіт начальника відділу гуманітарної політики Наталії Фенюк щодо оздоровлення дітей пільгових категорій в ОТГ.

«Загалом, за державні кошти відпочило 84 дитини з Копачівської ОТГ. На роботу пришкільних таборів в громаді з бюджету Копачівської сільської ради виділено 19 тис грн. Зокрема, в ОТГ працювали пришкільні табори: 22 дитини відпочили в пришкільному таборі «Сонечко» в с. Копачівка та 20 діток в таборі «Барвінок» в с. Кременець. 20 дітей пільгових категорій відпочивали в таборі «Світязь» в с. Пульмо, 7 – табір «Шанс» в м. Білгород-Дністровський Одеської області, ще 15 діток відпочили за спонсорські кошти в таборі «Дельфін» у м. Скадовськ. Херсонської області», - повідомила Наталія Фенюк, начальник відділу гуманітарної політики Копачівської ОТГ.

Фото без опису

Далі на порядку денному розглянули роботу створеного освітнього округу Копачівської сільської ради. Голова ради освітнього округу Іван Космін повідомив, що наразі триває організація регулярної роботи округу. Засідання проводяться не рідше одного разу на два місяці, що визначено Положенням про освітній округ, а також розповів про роботу методоб¢єднань округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь