A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Роботу гуртків та організацію олімпіад обговорили на нараді директорів шкіл в Копачівській ОТГ

Дата: 12.10.2018 19:18
Кількість переглядів: 753

Відбулась запланована нарада з директорами шкіл в Копачівській об’єднаній територіальній громаді. Під час зустрічі учасники обговорили важливі питання, які стосуються освітянської галузі.

Актуальною на сьогодні є позакласна робота з учнями. Гуртки та факультативи в загальноосвітніх навчальних закладах дозволяють не лише покращити знання учнів з певних предметів, які викладаються в школі, а й розвинути творчі здібності школярів, які, можливо, стануть основою для майбутньої діяльності, допоможуть учневі у виборі професії.

Загалом в громаді працює 2 міжшкільні факультативи, 22 шкільних та 3 міжшкільні  гуртки.

«Організація роботи гуртків відбулася з урахуванням інтересів дітей та їх батьків, - зазначив Іван Космін, директор Копачівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів.

Якщо детальніше, то в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Копачівка діє факультатив з української мови, де можна більш поглиблено вивчити рідну мову, а в школі І-ІІІ ступенів с. Кременець діти відвідують факультатив інформаційних технологій.

Працюють творчі гуртки: «Квілінг» (ЗОШ І-ІІ ст. с. Уляники), «Квітникарство» (ЗОШ І-ІІ ст. с. Любче), «Флористика», «Школа козацького гарту» (ЗОШ І-ІІІ ст.. с. Копачівка), на базі Копачівської школи діє осередок національно-патріотичного виховання «Маленькі патріоти» від Волинського державного центру естетичного виховання та ін.

Під час зустрічі з директорами шкіл йшлося і про те, що незабаром стартує ІІ тур шкільних олімпіад.

«Необхідно звернути більше уваги на підготовку учнів, щоб достойно представити громаду у ІІ турі, який пройде в два етапи: І етап – в Копачівській ОТГ, а ІІ етап – в м. Рожище», - повідомила Наталія Фенюк, начальник відділу гуманітарної політики Копачівської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь