Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Вітання голови Копачівської сільської ради з Днем Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2018 10:17
Кількість переглядів: 715

Фото без опису

Шановні караяни!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей.

Цей День є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.

Любов до України єднає нас нескорених у боротьбі з агресором, у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

У час важких випробувань всім нам необхідно об`єднати зусилля для захисту свободи держави. Від кожного з нас залежить, в якій країні житимемо ми і наші нащадки.

Велика шана народу України за мужність, патріотизм, стійкість і незламність!

Низький уклін героям Небесної Сотні та українським воїнам, які захищають державний кордон на Сході України, всім тим, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

Вітаю всіх з Днем Гідності та Свободи!

Слава Україні!

З повагою, голова Копачівської сільської ради

Олександр Совтис

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь