A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації

Дата: 16.11.2018 10:41
Кількість переглядів: 697

"Детальний план території для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, що знаходиться в межах с. с Копачівка, с. Підліски Рожищенського району Волинської області на території Копачівської сільської ради"

 

Детальний план території розроблено з метою уточнення у більш крупному масштабі фрагменту генерального плану населеного пункту села Підліски; уточнення планувальної структури та функціонального призначення даної території, просторової композиції та параметрів забудови окремих земельних ділянок; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами; визначення містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва.

Склад та зміст проекту:

Частина I. Пояснювальна записка.

Частина II. Вихідні дані.

Частина III. Креслення.

Основні  техніко-економічні  показники:

В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території, охопленої детальним планом території, розроблені проектні пропозиції розміщення земельних ділянок з метою будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

Замовник містобудівної документації: Копачівська сільська рада.

Розробник містобудівної документації: Товариство з обмеженою відповідальністю "Проектно-експертна компанія "Альтернатива".

Підстава для розроблення містобудівної документації:

Рішення сесії Копачівської сільської ради Рожищенського району Волинської області сьомого скликання від 25 жовтня 2017 року № 26/7:

Коваленко Оксана Петрівна, земельна ділянка 0,46 га в с. Копачівка, кад.ном:0724582901:01:001:0002.

Рішення сесії Копачівської сільської ради Рожищенського району Волинської області сьомого скликання від 27 лютого 2018 року № 31/20-26:

Грицюк Леонід Ананійович, земельна ділянка 0,3456 га в с. Підліски, кад.ном. 0724582903:03:001:0078

 Рішення сесії Копачівської сільської ради Рожищенського району Волинської області сьомого скликання від 10 серпня 2018 року № 24/15:

Степанюк Петро Йосипович, земельна ділянка о,38 га в с. Копачівка, кад.ном. 0724582900:01:002:0611

З детальним планом території можна ознайомитись в адміністративному приміщенні Копачівської сільської ради за адресою: с. Копачівка, вул. Першотравнева, 46 протягом одного місяця з дня оприлюднення даного повідомлення.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу земельно-господарських відносин Кондратюк Микола Володимирович тел. (098) 731 66 73.

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Розгляд пропозицій здійснюється в місячний строк з дня їх  подання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь