A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Профілактичні щеплення, робота методоб’єднання та фінансові питання: в Копачівській ОТГ обговорили роботу дошкільних навчальних закладів

Дата: 03.12.2018 16:57
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

3 грудня в Копачівській сільській раді відбулася робоча нарада з керівниками закладів дошкільної освіти ОТГ. Під час засідання розглянули важливі питання, які стосуються роботи дитсадків.

Зокрема, начальник відділу з питань гуманітарної політики Наталія Фенюк  акцентувала увагу присутніх на важливості проведення профілактичних щеплень діткам, які відвідують дошкільні навчальні заклади. Для регулювання епідситуації в громаді важливо дотримуватися Законодавства України та запобігати розповсюдженню інфекційних хвороб. Наталія Фенюк доручила провести керівникам ДНЗ роботу з батьками та опікунами, щодо важливості вакцинації дітей.

Окрім того, під час засідання розглянули питання харчування дітей в дошкільних навчальних закладах. На сьогодні, на харчування дітей в ДНЗ з місцевого бюджету виділяється 26 гривень на добу. У 2019 році, у зв’язку з напруженою економічною ситуацією, заплановано збільшити витрати на харчування дітей. Учасники наради обговорили доцільність збільшення фінансування у наступному році, адже це може вплинути і на розмір батьківської плати.

Завершили нараду детальним аналізом роботи методоб’єднання працівників дошкільних навчальних закладів в громаді та надання методичної допомоги педагогічним працівникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь