A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській ОТГ стартував творчий проект «Свої»

Дата: 26.02.2019 17:30
Кількість переглядів: 1487

На території Рожищенського району розпочала роботу команда спеціалістів, які працюють задля того, аби відкрити якнайбільше талантів. Взяти участь у мистецькому проекті зможе кожен, вік учасників необмежений.

Конкурсантів оцінюватимуть за ініціативність, активність і талант. Сам конкурс проведуть у 5 етапів, а розподіл відбудеться за категоріями: «Своїм серцем», «Своїми руками», «Своїм розумом». Учасники змагатимуться в категоріях «музичне мистецтво» - вокал, гра на музичних інструментах, хореографія, літературне мистецтво, театральне, естрадно-циркове та ін. Відбудуться виставки художніх робіт та декоративно прикладного мистецтва, а також конкурс бізнес-ідей.

25 лютого в клубі с. Башова Копачівської ОТГ відбувся І тур мистецького конкурсу «Свої». Участь в проекті взяли талановиті представники громади. Протягом кількох годин глядачі та журі спостерігали за музичним дійством, де були представлені номери вокального та хореографічного мистецтва. В холі клубу поважне журі оцінювали виставку художніх та декоративних робіт учасників конкурсу.

В ІІ тур конкурсу пройшли: тріо «Любчаночка» будинку культури с. Любче у складі Анни Синьої, Катерини Коровіцької та Наталії Івчук, дитячий ансамбль клубу с. Башова, учасниця гуртка художнього читання клубу с. Кременець Соломія Стасюк, дитячий хореографічний ансамбль «Водограй» с. Кременць.

В категорії «Своїми руками» до ІІ туру пройшли: Ілона Ющук (с. Кременець) , Микола Коровіцький (с. Любче), Романюк Юлія (, Невірко Катерина  (с. Копачівка).

Завершить мистецький проект «Свої» гала-концерт та загальна виставка найкращих конкурсантів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь