A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Місцеві громади Волині отримали 712 мільйонів гривень податкових платежів

Дата: 18.03.2019 10:07
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

За підсумками січня-лютого 2019 року місцеві бюджети Волині отримали 712 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС. Таким чином, сума отриманих у розпорядження коштів громадами перевищує минулорічні показники на 120,2 мільйона гривень, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

В Головному управлінні ДФС у Волинській області констатують: початок нового бюджетного року демонструє очікуваний позитив, що може стати справжнім бюджетним успіхом за умови  активної позиції всіх гілок влади та мешканців громад в питанні детінізації економіки.

«Лише офіційне підприємництво, легальна зарплата та впорядкування відносин власності, насамперед в питанні користування землею, - це три складові бюджетного добробуту громад. Тому закликаємо лідерів територіальних громад максимально використовувати надані повноваження для залучення до сплати податків всіх, кого зобов’язує закон», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів запевнила, що зі свого боку фахівці ДФС гарантують максимальне сприяння і увагу до питань, що потребують вирішення  в межах своєї компетенції.

 «Інформація від органів місцевої влади щодо ставок оподаткування, здійснення підприємництва, наявних робочих місць та зловживань з боку суб’єктів підприємництва – підстава для аналізу та прийняття рішень з боку контролюючих органів. Сподіваємося на дієву взаємодію з керівниками територіальних громад в питанні мобілізації коштів до місцевих бюджетів», - підсумувала Світлана Савчук.

         Сектор комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь