A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській ОТГ відбулася нарада з директорами шкіл

Дата: 15.05.2019 11:32
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

13 травня в Копачівській сільській раді відбулася нарада з директорами шкіл. Під час зустрічі начальник відділу з питань гуманітарної політик Наталія Фенюк розповіла про умови оздоровлення дітей пільгових категорій під час літніх канікул. Для того, щоб оздоровча кампанія відбулася вчасно та без порушень, Наталія Володимирівна попросила керівників навчальних закладів допомогти батькам зі збором та оформленням документів.

Під час наради обговорили преміювання призерів районних, обласних та всеукраїнських олімпіад, переможців творчих конкурсів та майстер-класів.

«Талановиті діти дуже старалися вибороти перемогу. Для подальшого наукового та творчого розвитку ми повинні молодь стимулювати, тому я вважаю доцільно преміювати кращих з кращих», - зазначила Наталія Фенюк, начальник відділу з питань гуманітарної політики.

В рамах наради учасники обговорили організаційні моменти проведення ЗНО, Свята останнього дзвоника та пришкільних таборів. Обговорили плани та підготовку до наступного навчального року.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь