A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Звіт закладів культури і освіти та проведення Дня села: в Копачівській сільській раді відбулося засідання виконкому

Дата: 16.05.2019 17:51
Кількість переглядів: 1237

На засіданні учасники розглянули звіт про роботу закладів освіти та культури Кременецького старостинського округу. Відтак, впродовж 2018 року працівники клубу с. Кременець працювали над розвитком естетичного виховання та навчання молоді, розвитку творчого потенціалу фольклорного колективу та аматорського театру.

«В клубі с. Кременець працює 7 гуртків художньої самодіяльності: художнього читання, вокальний, родинний, концертно-художній колектив, любительське об’єднання «Зірниця», народний театр та народний аматорський гурт «Кременчанка». Постійно проводяться мистецькі та тематичні заходи та концерти з нагоди державних та релігійних свят. Народний гурт «Кременчанка» у 2018 році двічі представляв громаду на фестивалях  за межами району та громади. Влітку минулого року колектив відвідав етно-фестиваль «Єдина країна» в с. Дольськ та фестиваль весільних обрядів в смт Голоби», - розповів Микола Сидорук, директор клубу с. Кременець.

Значно покращився матеріально-технічний стан і в бібліотеках. Зокрема, бібліотека-філія  в с. Кременець КЗ «Копачівська публічна бібліотека». Установу відвідує дедалі більше відвідувачів, окрім використання книжкового фонду, відвідувачі активно користуються мережею інтернет для підготовки до ЗНО, виконують шкільні домашні завдання, здійснюють електронний переклад тексту. Бібліотека активно співпрацює з клубом, чимало культурно-мистецьких заходів відбувається саме там. В книгозбірні впродовж минулого року відбувся інформаційний діалог «Словник – інструмент пізнання світу», майстер-клас «Як розписувати писанку», правовий акцент «Права та обов’язки дітей, як громадян України» та ін.

На засіданні виконкому розглянули питання відпочинку дітей. Прийняте рішення про організацію відпочинку школярів з 3 по 18 червня в пришкільних таборах з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. с. Кременць та с. Копачівка. Загалом в пришкільних таборах відпочине 57 діток.

Окрім того, під час засідання виконавчого комітету затвердили перелік проектів, які можуть бути реалізовані за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад та проведення Дня села на території Копачівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь