A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Розпочинає діяльність Програма по захисту прав та свобод українців, що постраждали чи втратили близьких на території Республіки Польща

Дата: 28.05.2019 14:41
Кількість переглядів: 618

Розпочинає діяльність Програма по захисту прав та свобод українців, що постраждали чи втратили близьких на території Республіки Польща протягом 1999-2019рр. Програма передбачає безкоштовні юридичні консультації, аналіз справ на тему можливих відшкодувань для членів родини загиблих та для постраждалих осіб.

 

Шановні українці, запрошуємо на консультації по Відшкодуваннях з Польських Страхових фондів усіх, хто за 1999-2019рр на території Польщі потрапив в ДТП (водії, пасажири, пішоходи), отримав травми на різноманітних, в тому числі сільськогосподарських роботах в Польщі, втратив близьких внаслідок нещасних випадків в Польщі(на роботі, в ДТП тощо).


Також, УВАГА, розглядаються справи постраждалих в ДТП на території України, при умові участі у ДТП хоча би одного авто на польській реєстрації ("бляхи" тощо)

 

УВАГА!!!

До розгляду приймаються нещасні випадки строком давності до 20-ти років!!! Якщо ви знаєте такі випадки серед близьких, друзів, знайомих – будь ласка повідомте їм цю інформацію!

ВАЖЛИВО !!!

 

При настанні нещасного випадку (травми на роботі, по дорозі на роботу чи з роботи, ДТП тощо) вкрай важливо викликати ШВИДКУ та ПОЛІЦІЮ для фіксації нещасного випадку, далі телефонуйте нам.  Будь ласка,  пам’ятайте це.

 

Телефони для консультацій 099 442 84 26;   050 582 49 04


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь