A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Відбулася чергова сесія Копачівської сільської ради

Дата: 25.06.2019 16:41
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

Під час чергової 49 сесії розглянули нагальні для громади питання. Зокрема, під час засідання заслухали та затвердили звіт про роботу закладів культури. На території Копачівської сільської ради розташовано 15 закладів культури. З них 3 сільські будинки культури та 6 клубів, Копачівська публічна бібліотека та 5 бібліотек філій.

- У 2018 році клубними установами здано платних послуг на суму 7,4 тис грн. З бюджету сільської ради витрачено на придбання та ремонт музичної апаратури на суму 43 840,00 грн.  Проведено капітальний ремонт в приміщенні будинку культури с. Копачівка на суму 706, 7 тис.грн. На передплату періодичних видань в бібліотеки спрямовано 20,8 тис.грн. Працівники закладів культури Копачіської ОТГ активно працюють. В громаді відзначають державні та релігійні свята, пам’ятні дати. Усі заходи супроводжують концерти, урочисті збори, конкурси та вечори пам’яті, - повідомила Ольга Ващук, спеціаліст відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради.

Окрім того, під час засідання сесії затвердили офіційну символіку Копачівської сільської ради. Після короткого обговорення депутати підтримали проект герба та прапора. Геральдичні символи громади будуть спрямовані на спеціальну геральдичну експертизу.

Фото без опису

В рамках засідання сесії сільської ради затвердили план роботи Копачівської сільської ради на ІІ півріччя 2019 року та розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначення вартості будівництва, реконструкції або капітального ремонту об’єктів, що здійснюватиметься із залученням бюджетних коштів у 2019 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь