A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Професія – це точка відліку

Дата: 14.11.2019 12:22
Кількість переглядів: 1065

Фото без опису

       Професія – це та основна точка відліку, з якої починається все свідоме життя кожної людини. Кожна молода людина, йдучи в доросле життя, прагне вибрати собі професію за покликанням. Вдалий вибір професії – це запорука того, що "не марно проживеш вік”, натхненно працюватимеш і отримуватимеш від своєї роботи велике задоволення. Зробиш помилку у виборі професії – і ти відчуєш, як тебе огорне почуття того, що ти  займаєшся не своєю справою. Отже, найважливіше в житті – вчасно зрозумітити своє покликання і сказати собі: "Це….моє!” 

         Наша героїня відома та успішна рестораторка міста Рожище, знана не тільки рожищанами а й за межами району - Бута Наталія Ярославівна. Пані Наталія народилася в Рожищенській сімї мама, якої працювала бухгалтером в районному відділі статистики  а тато водієм. Напевно виховання та професія мами спонукала після закінчення школи у 1989 році обрати професію бухгалтера та вступити до Львівського поліграфічного технікуму, який успішно закінчила. Проте  на щастя попрацювати за фахом несудилося. Адже з дитинства маючи велике бажання та захоплення кулінарією, самотужки досягла не аби яких результатів у цій сфері. Стала відомою в місті та поза його межами кухарем, яка допомагала влаштовувати сімейні свята та урочистості. Перший свій, вже професійний досвід, здобула на посаді кухаря відомого кафе «Шанс» де відпрацювала майже 10 років. Заклад користувався хорошою репутацією, в значні мірі завдяки хорошій кухні і персонально шеф-кухарю.

        Набутий досвід  спонукав у 2010 році взяти в оренду занедбаний та непрацюючий заклад громадського харчування «Колос» в оренду та започаткувати власну справу. Немало для цього довелося затратити сил та ресурсів, щоб привести все до належного стану,  практично заново відбудувати кухню, оновити інтер'єр та фасади, закупити меблі  та обладнання. Звичайно всього цього не зробила б, якби не вагома допомога сім'ї: чоловіка Анатолія  та дітей Романа і Юлії з гордістю зізнається пані Наталя, а також вона бабуся трьох онуків.

 

        Сьогодні кафе «Меридіан», нова назва закладу, заслужено користується великим попитом та є невід'ємною частиною рожищан у проведенні та святкуванні різного роду урочистих подій і не тільки, завдяки приватному підприємцю, керівнику та шеф – кухарю, адже  рожищенська кухня особлива, різноманітна та самобутня.

         З великою повагою та вдячністю пані Наталя відгукується про співпрацю з Рожищенською районною філією Волинського обласного центру зайнятості щодо укомплектуванні закладу працівниками. Запорука успіху любого підприємства -  це чітке керівництво та злагоджена робота колективу професіоналів, формувати  який і допомагає служба зайнятості.  

             Протягом останнього періоду 2018-2019 рік завдяки службі зайнятості було укомплектовано 8 вакансій, залучено на роботи тимчасового характеру 10 працівників: адміністратори, кухарі, помічники кухарів, кухонні робітники, мийники посуду, бармени, офіціанти. На сьогодні в закладі працює 6 найманих працівників.

             Підприємство і надалі продовжує розвиватися та вдосконалюватися, адже для успіху  потрібні не лише умови, але й правильно обрана професія, бажання та віра.

 

Рожищенська районна філія Волинського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь