A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Зміни до бюджету та затвердження програми розвитку культури: в Копачівській ОТГ відбулася позачергова сесія

Дата: 17.12.2019 16:04
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

16 грудня відбулося засідання п’ятдесят п’ятої позачергової сесії Копачівської сільської ради. Начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності  Оксана Волошин повідомила, які зміни заплановано внести в бюджет. Зокрема 295245,00 грн залишків освітньої субвенції спрямують на капітальний ремонт даху загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в с. Уляники.

Фото без опису

Під час засідання сесії депутати ознайомилися з Програмою розвитку культури Копачівської сільської ради на 2020-2024 роки, а також затвердили План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік та Програму профілактики правопорушень, боротьби зі злочинністю та безпеки дорожнього руху на 2020-2022 роки. Зокрема, Програмою передбачено сприяння організації роботи дільничних офіцерів поліції на території громади, а саме: сприяти наданню окремих або реконструкції наявних приміщень для розміщення дільничних пунктів поліції та їх обладнанню засобами телекомунікації та зв’язку з метою оперативного та якісного надання поліцейських послуг, а також здійснювати організаційно-правове забезпечення профілактики злочинності на території громади. З метою здійснення профілактики правопорушень в рамках програми заплановано здійснити монтаж камер відео спостереження, а також впровадження інших засобів та способів боротьбі з правопорушеннями не заборонених чинним законодавством.

Окрім того, під час засідання сесії директора Копачівської ЗОШ І-ІІІ ступеня Івана Косміна перевели на посаду директора Комунального закладу «Опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня села Копачівка» Копачівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь