A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській ОТГ відбулася сесія сільської ради

Дата: 27.02.2020 15:28
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

Під час засідання сесії 25 лютого розглянули важливі для громади питання. Зокрема, депутати Копачівської сільської ради розглянули проект рішення про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Копачівської сільської ради та затвердження його структури, а також Положення про відділ ЦНАП. Документом передбачено, що в Центрі адміністративних послуг працюватиме 5 штатних працівників – керівник ЦНАП, 2 адміністратори, державний реєстратор та діловод. Новостворена установа буде підконтрольна і підзвітна Копачівській сільській раді та її виконавчому апарату, безпосередньо підпорядкована сільському голові. На ЦНАП будуть покладені такі завдання:

  • організація надання адміністративних та дозвільних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень;
  • спрощення процедури отримання адміністративних послуг, дозвільних послуг та поліпшення якості їх надання;
  • надання консультацій та роз’яснень суб’єктам звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, що надаються через адміністратора.
  • надання вичерпної інформації щодо необхідного переліку документів для отримання адміністративних послуг;
  • вжиття заходів щодо запровадження надання адміністративних послуг в електронній формі;
  • використання сучасних інформаційних технологій з метою доступності замовлення адміністративних та дозвільних послуг в он-лайн режимі.

Також відділом ЦНАП буде забезпечуватися надання адміністративних послуг через адміністратора шляхом його взаємодії із суб’єктами надання адміністративних послуг, а також у випадках передбачених законодавством - безпосередньо представниками суб’єктів надання адміністративних послуг.

Фото без опису

«У зв’язку зі створенням ЦНАП в нашій громаді ми отримаємо більше можливостей для розвитку, а саме для надання якісних адміністративних послуг мешканцям, що  є одним з пріоритетних напрямків діяльності місцевої влади», - зазначила Тетяна Кравчук, секретар Копачівської сільської ради.

На засіданні сесії Копачівської сільської ради також вирішили провести земельні торги у формі аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населених пунктів. Рішенням встановлено стартові ціни лотів (стартовий розмір річної орендної плати за користування) та кроки аукціону, зазначені в додатках до рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь