Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Голова Копачівської ОТГ здійснив виїзний прийом громадян в населених пунктах громади

Дата: 06.03.2020 14:20
Кількість переглядів: 1140

Фото без опису

Голова Копачівської сільської ради відвідав Любче, Березолуки, Залісці та Кременець в рамках виїзного прийому. На зустріч з головою прийшли місцеві мешканці, які озвучили нагальні проблеми населених пунктів. Так, у селі Любче жителі переймаються земельними питаннями, а саме: люди цікавилися механізмом надання земельних ділянок для індивідуального будівництва на території села. Окрім того, мешканці стурбовані тим, як курсує автобус Луцьк-Любче. Люди клопотали перед головою, щодо сприяння подовження маршруту автобуса у віддалені куточки села.

У Березолуках місцеві мешканці запропонували виділити кошти на ремонт пам’ятки архітектури місцевого значення ІІІ категорії  культової споруди Храму святої мучениці Параскеви П’ятниці.

Окрім того, мешканці також переймалися розкладом руху автобуса Луцьк-Рожище-Березолуки. Транспортне сполучення села з обласним та районним центром відбувається тричі на тиждень, а цього не достатньо, переконують люди. Місцеві мешканці просили голову посприяти у збільшенні часу курсування автобуса – з трьох, до 5-6 днів на тиждень.

Мешканців Залісців та Ужови просили посприяти у встановленні вуличного освітлення на вулицях Лесі Українки, Високе Поле та вулиці Бригадна в с.Ужова. Звернулися місцеві мешканці і з проханням здійснити поточний ремонт комунальної дороги на вулиці Перемоги в селі Залісці.

Під час виїзного прийому в Кременці місцеві мешканці клопоталися про здійснення покрівлі місцевої школи, а також просили виділити кошти для завершення ремонту комунальної дороги на вулиці Тиха.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь