A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Голова Копачівської ОТГ здійснив виїзний прийом громадян в населених пунктах громади

Дата: 06.03.2020 14:20
Кількість переглядів: 1097

Голова Копачівської сільської ради відвідав Любче, Березолуки, Залісці та Кременець в рамках виїзного прийому. На зустріч з головою прийшли місцеві мешканці, які озвучили нагальні проблеми населених пунктів. Так, у селі Любче жителі переймаються земельними питаннями, а саме: люди цікавилися механізмом надання земельних ділянок для індивідуального будівництва на території села. Окрім того, мешканці стурбовані тим, як курсує автобус Луцьк-Любче. Люди клопотали перед головою, щодо сприяння подовження маршруту автобуса у віддалені куточки села.

У Березолуках місцеві мешканці запропонували виділити кошти на ремонт пам’ятки архітектури місцевого значення ІІІ категорії  культової споруди Храму святої мучениці Параскеви П’ятниці.

Окрім того, мешканці також переймалися розкладом руху автобуса Луцьк-Рожище-Березолуки. Транспортне сполучення села з обласним та районним центром відбувається тричі на тиждень, а цього не достатньо, переконують люди. Місцеві мешканці просили голову посприяти у збільшенні часу курсування автобуса – з трьох, до 5-6 днів на тиждень.

Мешканців Залісців та Ужови просили посприяти у встановленні вуличного освітлення на вулицях Лесі Українки, Високе Поле та вулиці Бригадна в с.Ужова. Звернулися місцеві мешканці і з проханням здійснити поточний ремонт комунальної дороги на вулиці Перемоги в селі Залісці.

Під час виїзного прийому в Кременці місцеві мешканці клопоталися про здійснення покрівлі місцевої школи, а також просили виділити кошти для завершення ремонту комунальної дороги на вулиці Тиха.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь