A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Звернення голови Копачівської сільської ради з нагоди Дня пам’яті і примирення та 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі

Дата: 09.05.2020 09:59
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

Дорогі земляки!

Вітаю вас з 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі, Днем пам’яті та примирення!

 

75 роки минуло від травня 1945-го, коли закінчилася одна з найкривавіших воєн на планеті, яка забрала мільйони людських життів, знищила сотні тисяч сіл і міст.

 

В ці дні весь світ відзначає цю радісну подію, адже Друга світова війна пройшла чорним смерчем  майже по всіх континентах планети, несучи за собою смерть та горе.

 

Українці заплатили надто велику ціну за перемогу. У День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто виборов для нас цю Велику перемогу. Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах тієї війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.                                               

Щиро бажаємо нашим ветеранам, учасникам війни, дітям війни та всім українцям міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, злагоди у суспільстві, взаєморозуміння між народами, оптимізму, щасливого сьогодення і непохитної віри у те, що завтрашній день буде обов’язково мирним, світлим і щасливим!

Нехай злагода і добробут панують у кожній родині, пам'ять про воїнів-визволителів навіки залишається у серцях нащадків, а  безхмарне небо буде оберегом нашого щасливого майбутнього.

З повагою, Копачівський сільський голова

Олександр Совтис


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь