Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В громаді привітали учасників війни та солдатських вдів

Дата: 09.05.2020 14:01
Кількість переглядів: 1026

Фото без опису

8 та 9 травня в Україні відзначають День пам’яті і примирення та 75-ту річниці Перемоги над нацизмом у Європі. Дуже в мало в Україні лишилося тих, хто брав в цій кривавій війні участь я військовий, все менше залишилось живих ветеранів. Однак, в Україні ще живі ті, хто бачили жахіття війни на власні очі – солдатські вдови, учасники війни та діти війни.

З світлим та одночасно сумним святом Дня пам’яті і примирення та 75-тої річниці Перемоги над нацизмом у Європі учасників війни та солдатських вдів привітав голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис та вручив невеличкі подарунки – продуктові набори.

Фото без описуФото без опису

У зв’язку з карантинними обмеженнями в країні та напруженої епідемічною ситуацією в ОТГ відмовились від проведення масових заходів з метою вшанування полеглих воїнів. Сільський голова, в.о.старост та працівники адміністрації ОТГ поклали квіти  до пам’ятних знаків та вшанували полеглих визволителів хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь