A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Зміни до бюджету та программа соціально-економічного розвитку: відбулася чергова сесія Копачівської сільської ради

Дата: 23.06.2020 16:23
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

22 червня відбулася чергова сесія Копачівської сільської ради. Під час засідання розглянули низку важливих для громади питань.

Розпочали сесію з депутатських запитів та звернень. Зокрема, на території громади, а саме, в селі Копачівка  на сьогодні не працює фельдшерсько-акшерський пункт. У селі Кременць працівник ФАПу невдовзі піде у декретну відпустку, тож депутатів цікавило, що буде з медициною на селі. Під час засідання депутати прийняли рішення звернутися до головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Лесі Басалик за поясненням.

Далі на порядку денному – зміни до сільського бюджету. За рахунок залишків коштів бюджету розвитку (спеціального фонду) збільшили видатки за червень на 39 тис.грн. з метою виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення експертизи проекту «Капітальний ремонт спортзалу загальноосвітньої школи І-ІІI ступеня по вул. Перемоги 29а с. Березолуки Рожищенського району Волинської області».

Під час засідання розглянули програму соціально-економічного розвитку, а також розглянули питання продовження трудових відносин з керівниками закладів загальної середньої освіти в ОТГ. Відтак, продовжать трудові відносини на умовах строкового трудового договору (контракту) терміном на 1 рік з директорами КЗ ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Копачівка – Іваном Косміном, КЗ ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Уляники – Романом Медведем, КЗ ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Любче – Ганною Войтюк, КЗ ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Залісці – Тамарою Ткачук. З директорами КЗ ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Кременець Леонідом Трачуком та с. Березолуки Володимиром Блажком уклали контракт строком на 6 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь