Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Зміни до бюджету та программа соціально-економічного розвитку: відбулася чергова сесія Копачівської сільської ради

Дата: 23.06.2020 16:23
Кількість переглядів: 929

Фото без опису

22 червня відбулася чергова сесія Копачівської сільської ради. Під час засідання розглянули низку важливих для громади питань.

Розпочали сесію з депутатських запитів та звернень. Зокрема, на території громади, а саме, в селі Копачівка  на сьогодні не працює фельдшерсько-акшерський пункт. У селі Кременць працівник ФАПу невдовзі піде у декретну відпустку, тож депутатів цікавило, що буде з медициною на селі. Під час засідання депутати прийняли рішення звернутися до головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Лесі Басалик за поясненням.

Далі на порядку денному – зміни до сільського бюджету. За рахунок залишків коштів бюджету розвитку (спеціального фонду) збільшили видатки за червень на 39 тис.грн. з метою виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення експертизи проекту «Капітальний ремонт спортзалу загальноосвітньої школи І-ІІI ступеня по вул. Перемоги 29а с. Березолуки Рожищенського району Волинської області».

Під час засідання розглянули програму соціально-економічного розвитку, а також розглянули питання продовження трудових відносин з керівниками закладів загальної середньої освіти в ОТГ. Відтак, продовжать трудові відносини на умовах строкового трудового договору (контракту) терміном на 1 рік з директорами КЗ ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Копачівка – Іваном Косміном, КЗ ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Уляники – Романом Медведем, КЗ ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Любче – Ганною Войтюк, КЗ ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Залісці – Тамарою Ткачук. З директорами КЗ ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Кременець Леонідом Трачуком та с. Березолуки Володимиром Блажком уклали контракт строком на 6 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь