A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Вітання голови Копачівської ОТГ з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2020 07:56
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

 

Шановні жителі громади!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!


28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.


Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Бажаю, щоб це свято об’єднало нас усіх у бажанні змінити життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати, самореалізовуватись і цим забезпечити справжній розквіт усієї України, гідне життя громадян, щасливий завтрашній день наших дітей.


Нехай ніколи не залишає вас віра в світле майбутнє нашої держави, а досвід, творча енергія, сила і розум будуть спрямовані на благо власної родини і українського народу.


Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України – народовладдя, гуманізму та законності. Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а у душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!


З повагою, Копачівський сільський голова
Олександр Совтис


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь