Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

На Волині громади отримали понад 3,1 мільярда гривень податкових надходжень

Дата: 04.09.2020 12:55
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

Протягом січня-серпня 2020 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 3 мільярди 102 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума залучених громадами податків на 3,9 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.

«Фахівці ДПС системно працюють над тим, щоб усунути недобросовісну конкуренцію, зокрема  через мінімізацію оплати праці, у середовищі бізнесу. Для своєчасного надходження коштів до місцевих бюджетів саме повна сплата податку з доходів фізичних осіб, насамперед із зарплати,  залишається найбільш потужним джерелом бюджетних надходжень. Тож сподіваємося, що керівники органів місцевого самоврядування приділяють належну увагу питанню легалізації праці», -зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що представники підприємництва, котрі працюють у правовому полі, повинні мати найбільш сприятливі умови для діяльності.

«Сплата податків сумлінним бізнесом – це найкращий внесок у фінансову стабільність громад та держави в цілому. Тому лише створюючи комфортні умови для соціально відповідального бізнесу,  громади можуть розраховувати на наповнення своїх бюджетів», - підсумувала Світлана Савчук.  

 Пресслужба Головного управління ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь