Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Вітання голови Копачівської сільської ради з Днем дошкілля

Дата: 25.09.2020 15:29
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

Шановні працівники закладів дошкільної освіти! Щиро вітаємо вас з професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Професія працівника дошкільної освіти вимагає самовіддачі, терпіння та нескінченної любові до дітей.

Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я.

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця. Саме ви формуєте особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить майбутнє українського народу.

Щиро вітаємо усіх працівників дошкільних установ, котрі щодня дарують дітям теплоту сердець. Ви заслуговуєте шану і повагу від суспільства!

З нагоди свята зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, добра та натхнення, а основне – вдячності за свою роботу від малят, їхніх батьків та держави!

З повагою, голова Копачівської сільської ради

Олександр Совтис

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь