Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Вітання голови ОТГ з Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2020 13:42
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

Шановні наші освітяни!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти. В усі часи вчитель не тільки передавав знання людям, а й формував світоглядні підвалини громадянського суспільства. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради. Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани.

Впевнений, що ваша невичерпна енергія, плідна творча діяльність завжди сприятимуть формуванню у дітей та молоді патріотичних і духовних ідеалів. Ця подвижницька праця буде гідно оцінена всіма, хто прагне бачити Україну заможною і авторитетною державою.

Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Ми віримо у ваш талант, творчий неспокій і зі свого боку зробимо все можливе, щоб поліпшувались умови праці педагогів і навчання учнів, бо збудувати сильну державу можна лише за умови виховання високоосвічених і свідомих громадян.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України.

 

З повагою, 

Копачівський сільський голова Олександр Совтис


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь