A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Вітання голови Копачівської сільської ради з Днем захисника України, Днем Українського козацтва, Днем створення Української Повстанської Армії та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13.10.2020 15:29
Кількість переглядів: 967

Фото без опису

Дорога Копачівська громадо!

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва, Днем  створення Української Повстанської Армії та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України.  Воно увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.  Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя Герої Небесної Сотні, вояки УПА, тисячі патріотів, імена яких нам і досі не відомі.

Подвиг захисників України — це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити.  Це  –  постійна  школа  виховання  молоді, взірець  реального,  дієвого  патріотизму  для  кожної  чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.У цей святковий день від душі бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!

З повагою, голова Копачівської сільської ради

Олександр Совтис



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь