A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

До уваги мешканців Копачівської громади. Зміни умов подачі документів, необхідних для призначення житлових субсидій

Дата: 16.01.2021 09:47
Кількість переглядів: 2740

                                                          

До уваги мешканців Копачівської громади!

Зміни умов подачі документів, необхідних для призначення житлових субсидій

 

У зв’язку з тривалістю осінньо-зимового періоду 2020/2021 років під час процесу трансформації та укрупнення районів звертаємо увагу, що на законодавчому рівні затверджено, що з 1 січня 2021 року заяви та декларації для призначення житлових субсидій приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчих органів сільських, селищних, міських рад відповідних територіальних громад та посадовими особами центрів надання адміністративних послуг, які передають їх протягом трьох робочих днів з дати їх надходження відповідним структурним підрозділам з питань соціального захисту населення.

Нагадуємо, що у Копачівській сільській раді прийом зазначених документів здійснюється спеціалістом з питань соціального захисту щоденно за адресою с.Копачівка, вул.Першотравнева, 46 (перший поверх). Також ці документи приймаються старостами населених пунктів Копачівської громади на віддалених робочих місцях.

Управлінням з питань соціального захисту населення Рожищенської райдержадміністрації заяви та декларації дозволено приймати лише у разі надсилання їх поштою або в електронній формі (через офіційний вебсайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

Наголошуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 №1324, до середньомісячного сукупного доходу осіб, яким надаються державні допомоги, не буде враховуватися розмір призначеної їм житлової субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь