A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Під час сесії Копачівської сільської ради розглянули створення медичних пунктів тимчасового базування та внесення змін у бюджет

Дата: 26.04.2021 15:51
Кількість переглядів: 1405

Фото без опису

Відбулося засідання шостої позачергової сесії Копачівської сільської ради, де розглянули актуальні для громади питання. Сесія розпочалася з  звіту  Копачівського сільського голови Совтиса О.Є. за 2020 рік. Було внесено зміни у бюджет  територіальної громади, а  саме  у видаткову частину  загального  та спеціального фонду  бюджету  територіальної громади. Капітальний ремонт  вул. Молодіжна  від вул. Ковельська   до вул. Тиха  в селі Любче Рожищенського  району Волинської області на суму 60 000,00 грн.  І також  збільшено видатки на виплати населенню 43 000, 00 грн (одноразова допомога інвалідам по зору та щомісячна допомога стомованим хворим).

Далі на порядку денному – створення медичних пунктів  тимчасового базування . З метою  забезпечення  доступності  первинної  медичної допомоги  та долікарської медичної допомоги  для населення віддалених від  місця надання  первинної  медичної допомоги.

 Під час засідання розглянули програму  висвітлення  діяльності Копачівської сільської  ради на 2021 – 2022 роки. Програма забезпечує  відкритість і прозорість  у діяльності Копачівської сільської  ради,  її виконавчих органів , посадових осіб місцевого самоврядування  та депутатів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь