Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради

Дата: 25.05.2021 11:08
Кількість переглядів: 906

Фото без опису

Під час засідання члени виконкому розглянули та затвердили  план заходів,  спрямованих на запобігання  та  протидію боулінгу ( цькуванню)  в закладах освіти  Копачівської сільської ради:

  1. Сприяння запобіганню та  протидію булінгу  ( цькуванню) в закладах освіти.
  2. Забезпечення  створення у  закладі освіти  безпечного освітнього середовища .
  3. Професійний розвиток  та підвищення  кваліфікації  педагогічних ( науково -  педагогічних працівників) .

Рішення  про надання  дозволу  на укладення  договору  купівлі – продажу  частки житлового  будинку, де  зареєстровані  та  мають  право  користування  малолітні діти.

Під час засідання виконавчого комітету прийняте рішення про затвердження  посадових  інструкцій працівників  Копачівської сільської ради . З метою  забезпечення ефективної роботи  працівників  Копачівської сільської ради, здійсненням  контролю за їх діяльністю:

  1. Внести зміни в посадову  інструкцію спеціаліста І категорії відділу з питань  гуманітарної політики  Копачівської сільської ради
  2.  Ознайомити працівників Копачівської сільської ради  з посадовими інструкціями  відповідно до посади
  3.  Контроль за виконанням розпоряджень.

Рішення про затвердження звіту  про  виконання бюджету  територіальної громади за І квартал 2021 року. Затвердили звіт про виконання бюджету  об’єднаної  територіальної громади за І квартал 2021 року:

  • За доходами в сумі 10 195 435,58грн., у тому числі : загального фонду  -  в сумі 9 981 496,93 грн.( з урахуванням  трансфертів),  спеціального фонду – 213 938,65 грн.;
  •  За видатками  в сумі 10 823 966,15 грн., у тому числі  видатків загального фонду  - 10 640 243,67 грн.,  видатків спеціального  фонду – 183 722,48 грн.

Виконавчий комітет  сільської ради  активізував роботу  щодо використання  всіх можливих резервів у питанні  наповнення бюджету  та забезпечення  виконання планових показників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь