A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській сільській раді працює центр надання адміністративних послуг.

Дата: 31.05.2021 14:49
Кількість переглядів: 1275

 В Копачівській сільській раді працє  центр надання адміністративних послуг.  ЦНАП – це новий формат комунікації влади і суспільства. Це – крок до європейського суспільства в Україні.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.  Копачівська ОТГ отримала значну підтримку від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якій, в партнерстві громади та експертів програми було створено належний ЦНАП. 

Головна мета Програми «U-LEAD з Європою» - якісне надання послуг громаді. Працівники ЦНАПу та  Копачівської  сільської ради пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».

Основні завдання нашого центру – поліпшити якість надання адмінпослуг. Приміщення ЦНАПу пристосовані для маломобільних груп населення та дітей. Наявне віддалене робочі місце  в с. Березолуки.

Центр надання адміністративних послуг розміщений за адресою:  Волинська область, Рожищенський район, вул. Рожищенська , 3А. В  центрі надання адміністративних послуг   надається 159 послуг  найнеобхідніших  для мешканців громади.

Графік роботи:

Понеділок     з 09:00 – 16:30

Вівторок        з 09:00 –  16:30

Середа           з 09:00 -  16:30

Четвер           з 09:00 – 20:00

П’ятниця       з 09:00 – 16:00

Субота – вихідний день

Неділя – вихідний день

Без перерви на обід

  Центр надання адміністративних послуг  віддалене  робоче місце в с. Березолуки  знаходиться за адресою:  Волинська область., с. Березолуки, вул.  Перемоги ,19. В центрі надання адміністративних послуг  надається 127 послуг.

Графік роботи:

Понеділок     з 09:00 – 13:00

Вівторок        з 09:00 –  13:00

Середа           з 09:00 -  13:00

Четвер           з 09:00 – 13:00

П’ятниця       з 09:00 – 13:00

Субота – вихідний день

Неділя – вихідний день

Без перерви на обід 

За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» для ЦНАПу ми отримали технічне оснащення, програмне забезпечення та офісні меблі.

Центр надання адміністративних послуг  Копачівської сільської ради створений з метою комплексного удосконалення системи надання таких послуг. Основні завдання нашого центру – поліпшення якості надання адмінпослуг, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь