A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій

Дата: 27.07.2021 11:59
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 липня 2021 р. № 822-р

Київ

Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій

1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству фінансів (загальнодержавні видатки та кредитування) на 2021 рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків шляхом:

зменшення обсягу видатків споживання за програмою 3511350 “Обслуговування державного боргу” на 450 000 тис. гривень;

збільшення обсягу видатків розвитку за програмою 3511210 “Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” на 450 000 тис. гривень.

2. Відповідно до частини шостої статті 108 Бюджетного кодексу України затвердити:

розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами) згідно з додатком 1;

розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами згідно з додатком 2.

Переліки об’єктів і заходів, які фінансуються у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій згідно з додатком 2, формуються та затверджуються відповідними місцевими державними адміністраціями, виконавчими органами рад.

3. Внести до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. № 468 “Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” (Офіційний вісник України, 2021 р., № 42, ст. 2561) зміни, що додаються.

4. Міністерству фінансів забезпечити:

погодження перерозподілу видатків державного бюджету, передбаченого пунктом 1 цього розпорядження, і розподілів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами, передбачених абзацами другим і третім пункту 2 та пунктом 3 цього розпорядження, з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету;

внесення після зазначеного погодження відповідних змін до розпису державного бюджету.

 

        Прем’єр-міністр України                                       Д. ШМИГАЛ

РОЗПОДІЛ у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь