A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Звернення сільського голови

Дата: 24.02.2022 12:20
Кількість переглядів: 2073

  

                                               Шановні жителі громади!

24 лютого через збройну агресію Росії в Україні оголошено військовий  стан. Мета ворога, який вже вісім років нищить  нашу державу, відома – ліквідація України як незалежної держави. Прикро, що  поряд із  загарбниками – росіянами можуть стати білоруські війська  та існує загроза бойових дій.

Прошу всіх мешканців територіальної громади зберігати спокій та не піддаватись панічним настроям. Без потреби не залишайте домівок, подбайте про своїх дітей та про людей похилого віку, по можливості працюйте дистанційно

Президент України, Уряд, командування Збройних Сил України вживають практичні  заходи  для протидії російської агресії. Як ніколи  сильні позиції України у світі,  Міжнародні партнери та друзі України  надають нам  як військову, так і практичну допомогу.

Наш вибір як жителів  Копачівської громади  та України простий – всіма силами  боронити Україну, свій дім, своїх рідних. Ми повинні єдиним фронтом  стати на захист України, ми повинні зберігати спокій та порядок. Ми повинні розпізнавати  фейкові та панічні  повідомлення ворога .  Ми повинні утриматися  від повідомлень  про пересування Збройних Сил України. Ми повинні  спільно надати допомогу нашим військовим .

Попереду в України та нашої громади  важкі випробування , випробування болем,  втратами, зневірою, страхом та відчаєм. Але поряд з нами  завжди  є  надійний захист – це наші Збройні Сили , де служать наші земляки.

Ми неодмінно переможемо бо ми на своїй землі  і за нами правда!

З повагою, Копачівський сільський голова

Олександр СОВТИС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь