A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Облаштовано велосипедну парковку критого типу на території ліцею села Копачівка

Дата: 29.03.2023 16:41
Кількість переглядів: 183

У результаті конкурсу серед українських шкіл на участь у національній кампанії "Велосипедом до школи" було відібрано 15 шкіл серед яких і ліцей с. Копачівка. Загалом на конкурс надійшло понад 200 заявок з усіх областей України.

Конкурс є частиною національної кампанії "Велосипедом до школи" в межах проєкту "Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах. Сприяння сталій мобільності та покращенню безпеки дорожнього руху для дітей та молоді в Україні", який впроваджує U-Cycle (ГО "Асоціація велосипедистів Києва") в партнерстві з ChildFundDeutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

В рамках підписаного меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Копачівською сільською радою та Опорним закладом загальної середньої освіти "Ліцей села Копачівка", а також Громадською організацією "Асоціація велосипедистів Києва" (U-Cycle) на території навчального закладу було змонтовано та встановлено  велосипедну парковку критого типу, отримано 2 велосипеди з шоломами та замками для навчання учнів безпечної їзди на велосипеді та набір велоінструментів.

Метою проєкту є інтергування навчання з безпеки руху на велосипеді в українську шкільну освіту, а також сприяння його впровадженню на основі розробленого документу національної політики. Така освіта в Україні забезпечить ефективніший захист дітей і підлітків на велосипедах та підвищить їхню участь у дорожньому русі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь