A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Привітання сільського голови з Днем матері

Дата: 13.05.2023 21:57
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Дорогі наші матері! 

Прийміть мої найсердечніші та найтепліші вітання з прекрасним святом – Днем Матері! Мама – найдорожче слово в світі. Все найкраще в житті – від Матері, а це – наше життя. Подарувати життя маленькій людині, вигодувати і виростити її, зберегти від негараздів, інколи пожертвувати собою заради щастя дітей – це і є заповітне призначення жінки. Особливу увагу хочу звернути на матерів, чиї сини та дочки служать в Збройних Силах України. Ваша безмежна любов, турбота та підтримка допомагають нашим героям мужньо захищати неньку Батьківщину та боронити мир.

Сьогодні ми вшановуємо Вас, дорогі матері, тих, які жертвують своїм часом, здоров'ям та емоціями для того, щоб забезпечити благополуччя своїм дітям та нашій громаді.
Я від усієї душі вітаю дорогих мам з їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Щастя і здоров’я  Вам, дорогі Матері, поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів, а від Всевишнього - благословення! Зичу Вам міцного здоров'я, безмежного щастя та благополуччя у вашій родині, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам! Дякую вам за вашу безмежну любов, щирість, тепло, підтримку. Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у Ваші оселі! Слава Україні!

З повагою сільський голова                                   Олександр Совтис

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь