A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Часткова компенсація вартості висіяного сертифікованого насіння

Дата: 15.05.2023 16:47
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Частковою компенсацією вартості насіння (далі – часткова компенсація) можуть скористатись власники особистих селянських господарств, а також фізичні особи-підприємці, сімейні фермерські господарства та фермерські господарства (далі – отримувачі), які зареєстровані в установленому законодавством України порядку в територіальних органах Державної податкової служби України Волинської області та сплачують податки та інші обовязкові платежі до місцевих бюджетів Волинської області.

Компенсація надається отримувачам (земельний банк яких не перевищує 50 га), які в поточному бюджетному році придбали насіння сільськогосподарських рослин вітчизняного виробництва, занесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні на поточний рік (далі – Реєстр сортів рослин) у суб’єктів насінництва та розсадництва, які внесені до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва у попередньому і поточному роках, або у фізичних осіб- підприємців та юридичних осіб, які не включені до Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва, але мають право здійснювати реалізацію насіння і садивного матеріалу лише за умови наявності сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал та додержання майнових прав інтелектуальної власності на сорти рослин.

Бюджетні кошти спрямовуються отримувачам для надання часткової компенсації вартості насіння в розмірі 30 відсотків вартості придбаного насіннєвого матеріалу, але не більше ніж 1,5 тис. грн на одного отримувача.

Для отримання часткової компенсації вартості насіння претенденти подають до відповідної комісії такі документи:

  • заявку за формою згідно з додатком 1 до цього Порядку;
  • відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, що підтверджують право власності на земельну ділянку;
  • реквізити міжнародного номера банківського рахунку;
  • оригінал Атестата на насіння (для базового насіння);
  • оригінал Свідоцтва на насіння (для категорії сертифікованого насіння);
  • оригінал Свідоцтва на гібридне насіння (для гібридів першого покоління);
  • копії Сертифіката, що засвідчує сортові якості насіння (за наявності);
  • копії Сертифіката, що засвідчує посівні якості насіння (за наявності);
  • платіжне доручення або квитанцію, якими підтверджується здійснення оплати за насіння;
  • накладну на придбане насіння;
  • акт про висів придбаного насіння;
  • зобов’язання про повернення у місячний строк бюджетних коштів у разі встановлення контролюючими органами факту їх незаконного одержання або нецільового використання.

Крім того власники особистих селянських господарств та фізичні особи-підприємці надають копію паспорта громадянина України, виготовленого у формі книжечки, або ID-картки разом із витягом із реєстру територіальної громади, копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків. Фізичні особи, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, подають копію паспорта з відповідною відміткою, а особисті селянські господарства та фермерські господарства – копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

  Документи подаються до 30 червня та до 31 жовтня 2023 року включно за адресою: с. Копачівка, вул. Першотравнева, 46, відділ земельно-господарських відносин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь