A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 21.06.2023 16:13
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

20 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради. Членами виконкому було розглянуто та затверджено низку рішень, зокрема - про план роботи виконавчого комітету на на ІІ півріччя 2023 року; надання дозволу на укладення договору про поділ спадщини неповнолітньому; затвердження Плану заходів з відзначення 27-ї річниці Конституції України в Копачівській с/раді.

В зв'язку з проведенням ремонтних робіт та підготовчих робіт  в укриттях ЗЗСО "Ліцей с. Березолуки" та "Гімназія с.Залісці", які можливо використовувати як захисні споруди для укриття учасників освітнього процесу  прийнято рішення про відкликання з простою обслуговуючого персоналу цих освітніх закладів.

Також було прийнято рішення про затвердження посадових інструкцій працівників Центру надання соціальних послуг Копачівської сільської ради, зокрема затверджено посадову інструкцію Директора Центру.

Відповідними рішеннями, згідно поданих громадянами заяв, присвоєно поштові адреси житловим будинкам у селах Кроватка та Кременець, а також надано грошову допомогу на лікування та пораненому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь