Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Привітання сільського голови з Днем знань!

Дата: 01.09.2023 10:00
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Дорогі учні, вчителі, батьки!

Саме в такі непрості часи, коли над нами стеляться хмари невизначеності та нестабільності, знання стають найсильнішим щитом і засобом виживання. Навчання стає зброєю, яка може принести зміни і сприяти побудові майбутнього, сповненого миру та гармонії.

Знання дарують нам інструменти для аналізу та розуміння ситуації, і вони дозволяють нам розвивати кращі рішення, виходити з важкостей та намагатися зберегти спокій у ці важкі часи. Вони надають нам змогу бачити світло в кінці тунелю, навіть коли війна каже нам інше.

Спільнота освітніх працівників і учнів зазвичай стає ще більшою сім'єю в умовах кризи. Разом ми можемо навчатися, підтримувати одне одного і вибудовувати світ, де знання та мудрість переважатимуть над війною та конфліктами.

Нехай День знань принесе вам силу, натхнення та рішучість продовжувати навчання, незважаючи на обставини. Бажаємо вам безпеки, надії і віри в те, що навчання - це шлях до кращого завтра, коли ми вже не зазнаємо страху війни.

Діти, незважаючи на війну, ми віримо в вас та ваш потенціал. Не втрачайте надію і продовжуйте вивчати світ навколо вас. Ви - майбутнє нашої країни і світу!

До нових знань та до миру!

З повагою -  Копачівський  сільський голова Олександр Совтис


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь