Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Привітання сільського голови з Днем знань!

Дата: 01.09.2023 10:00
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Дорогі учні, вчителі, батьки!

Саме в такі непрості часи, коли над нами стеляться хмари невизначеності та нестабільності, знання стають найсильнішим щитом і засобом виживання. Навчання стає зброєю, яка може принести зміни і сприяти побудові майбутнього, сповненого миру та гармонії.

Знання дарують нам інструменти для аналізу та розуміння ситуації, і вони дозволяють нам розвивати кращі рішення, виходити з важкостей та намагатися зберегти спокій у ці важкі часи. Вони надають нам змогу бачити світло в кінці тунелю, навіть коли війна каже нам інше.

Спільнота освітніх працівників і учнів зазвичай стає ще більшою сім'єю в умовах кризи. Разом ми можемо навчатися, підтримувати одне одного і вибудовувати світ, де знання та мудрість переважатимуть над війною та конфліктами.

Нехай День знань принесе вам силу, натхнення та рішучість продовжувати навчання, незважаючи на обставини. Бажаємо вам безпеки, надії і віри в те, що навчання - це шлях до кращого завтра, коли ми вже не зазнаємо страху війни.

Діти, незважаючи на війну, ми віримо в вас та ваш потенціал. Не втрачайте надію і продовжуйте вивчати світ навколо вас. Ви - майбутнє нашої країни і світу!

До нових знань та до миру!

З повагою -  Копачівський  сільський голова Олександр Совтис


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь