A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Кременець: в ДНЗ "Берізка" відбувся день відкритих дверей

Дата: 16.03.2018 17:30
Кількість переглядів: 1383

Фото без опису

Радо зустрів маленьких гостей та їх батьків дошкільний навчальний заклад «Берізка» у селі Кременець. Там відбувся традиційний день відкритих дверей. Для дошкільнят, їх батьків та вихователів це хороша нагода поспілкуватися та вирішити певні проблеми.

Дитсадок відвідує 65 діток, функціонує три групи, в закладі працює 17 штатних працівників.

Коридори, спальні та ігрові кімнати охайно відремонтовані, на стендах розміщена інформація для батьків. Більшість діток із задоволенням відвідують заклад, завдяки професіоналізму та відповідальності педагогів ДНЗ та їх помічників.

Батьки мали змогу побачити, як відбувається щоденний навчально-виховний процес в дитсадку. Вихователі та діти займалися звичними справами: заповнювали календар погоди, проводили заняття з логіко-математичного, художньо-естетичного, пізнавального та фізичного розвитку, снідали та обідали. Всі заходи відбувалися в ігровій формі – мандрівок до казкових країн та їх мешканців. До слова, під час творчої роботи батьки мали змогу долучитися до діток та виконувати завдання разом.

Завершився день відкритих дверей загальними зборами для батьків. Під час неформальної зустрічі завідувачка дитсадка «Берізка» Олена Ткачук в подробицях розповіла про роботу закладу, зокрема про організацію навчально-виховного процесу в ДНЗ.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь