A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Послуга з формування життєстійкості

Дата: 21.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

 

Міністерство соціальної політики України запрошує територіальні громади з усієї України долучитися до нового проєкту і запустити для своїх мешканців послугу з формування життєстійкості.  Відтепер кожна територіальна громада України має змогу запровадити у себе нову послугу, фінансовану державою, яка вкрай необхідна українцям в умовах війни. Навіщо громадам послуга з формування життєстійкості?

Проєкт покликаний підтримати українців. Саме тому, в рамках надання послуги учасники опанують навички зниження рівня стресу і тривожності, самодопомоги і першої психологічної допомоги близьким.

Особлива увага приділятиметься розвитку батьківських навичок та догляду за дітьми. А також – психологічній роботі з військовослужбовцями, ветеранами і їхніми родинами. Крім того, послуга передбачає навчання волонтерів та допомогу в координації їхньої діяльності. 

Послуга з формування життєстійкості набирає обертів: наразі триває залучення громад до її запровадження, а паралельно з цим проходить конкурс для надавачів.

Надавачем послуги з формування життєстійкості можуть бути юрособи та ФОПи, включені до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, які мають або можуть сформувати команди фахівців у кількості відповідно до чисельності населення громади. Така команда має включати: соціальних менеджерів, психолога та соціального працівника.

 

Відповідаємо на найпоширеніші запитання, які лунають з приводу запровадження послуги: У чому сутність цієї послуги? Де, коли і ким вона надаватиметься? Як, у цілому, вона буде реалізовуватися та хто може долучитися до експериментального проєкту? Інформацію можна отримати за посиланням: життєстійкість.

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь