Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2024 09:13
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

 

Згідно з Указом Президента для вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, щорічно 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні.

Щороку у ці дні в Україні проходять заходи до пам'ятної дати - вшановують полеглих учасників Революції, які віддали своє життя за ідеали демократії та права і свободи українців. "Ці люди дали нам можливість і надалі обстоювати свою свободу. Сьогодні Україна звучить гордо й це, зокрема, завдяки подвигу Героїв Небесної Сотні”

Надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалось. Бо це фактично була перша битва російсько-української війни. Це була битва за цінності, за європейське майбутнє, за свободу. Вшанування героїв Небесної Сотні – це вшанування революції гідності, що є одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи сьогодення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь