A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Профілактика правопорушень серед дітей в Копачівській громаді

Дата: 08.03.2024 11:20
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

 

05 березня з метою попередження правопорушень серед дітей, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, начальник служби у справах дітей Оксана Бондар, завідувач відділення соціальної роботи для сім’ї,
дітей та молоді КУ «Центр надання соціальних послуг Копачівської сільської ради» Лариса Мельник працювали в Березолуківському старостаті.

Під час візиту в село Березолуки обстежено умови проживання дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах у зв’язку з неналежним виконанням батьками своїх обов’язків з виховання дітей. Також відвідано багатодітну сім’ю, де виховується 9 малолітніх дітей. З батьками проведені бесіди щодо створення належних санітарно-гігієнічних умов для проживання дітей, забезпечення належного їх догляду та здобуття освіти. Батьків попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Здійснено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини. Сім’ї проінформовано про соціальні послуги, які вони можуть отримати відповідно до своїх потреб.

В ході роботи працівники сільської ради поспілкувалися із старшокласниками ліцею села Березолуки на тему безпечної поведінки і безпечного дозвілля. Учні розповіли, як вони проводять свій вільний час, та отримали актуальну інформацію про безпеку під час свого дозвілля, можливі наслідки протиправної поведінки та відповідальність за скоєння правопорушень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь