Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Соціальна підтримка вразливих сімей

Дата: 21.05.2024 14:49
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

17 травня з метою попередження негативних явищ в дитячому середовищі працівники Центру надання соціальних послуг та служби у справах дітей Копачівської сільської ради здійснили соціальні візити у вразливі сім’ї громади.

Фото без опису

В ході роботи відвідано 5 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, де виховується 14 дітей. З батьками проведені профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, забезпечення належних умов для проживання та розвитку дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушення їх прав. Трьох батьків попереджено про відповідальність за неналежне виконання своїх обов'язків з виховання дітей, вчинення домашнього насилля.

Фото без опису

Також проведено бесіди з дітьми та батьками щодо безпечної поведінки влітку під час канікул, зокрема, під час відпочинку на водоймах. Сім’ї проінформовано про соціальні послуги, які вони можуть отримати відповідно до своїх потреб.

За результатами соціальної роботи прийнято відповідні рішення з метою захисту прав та законних інтересів дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь