A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Відбулося засідання виконкому Копачівської сільської ради

Дата: 21.03.2018 18:03
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

Першим розглянули питання про затвердження Положення про квартирний облік, адже на території ОТГ є громадяни з незахищених верств населення, які потребують сприяння у поліпшенні житлових умов. Члени виконкому погодили створення відповідної комісії.

Другим на порядку денному питання про затвердження графіка виїзних прийомів голови Копачівської ОТГ. Учасники засідання затвердили графік. Прогнозовано, що голова Олександр Совтис, відвідає кожну сільську раду, яка входить до ОТГ раз у квартал.

 Для захисту інтересів дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, інвалідів, одиноких громадян та ін. розглянули питання про затвердження Положення та створення опікунської ради Копачівської сільської ради. Після обговорення, вирішили сформувати склад ради, до якої ввійшли в.о. сільських старост, медичні працівники місцевих ФАПів та соціальні працівники в ОТГ.

Нагальною проблемою в с. Березолуки на сьогодні є відсутність транспортного сполучення з районним, обласним центром та ОТГ. Під час засідання виконкому йшлося про те, аби перевізнику, який бажає працювати за маршрутом Луцьк-Березолуки-Луцьк, в межах чинного законодавства, максимально посприяти здійснювати пасажирські перевезення громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь