A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Башові відкрили оновлений сільський клуб

Дата: 16.02.2018 18:14
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

15 лютого відбулася радісна подія в селі Башова Копачівської ОТГ. Після тривалого ремонту сільський клуб відкрили для відвідувачі. В оновленому приміщенні, яке ще пахне фарбою з цієї нагоди відбувся святковий концерт.

 - Я радий, що культура в селі розвивається. Завдяки вашій активності, завдяки активності місцевих депутатів ви маєте оновлене приміщення клубу, де наша молодь зможе проводити дозвілля, - зауважив у своєму виступі Олександр Совтис, голова Копачівської ОТГ.

На ремонт клубу витратили 700 тис.грн  з субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Привітав мешканців села Башова Олександр Пиза, помічник народного депутата України Сергія Мартиняка, адже саме за його сприяння вдалося отримати субвенцію з державного бюджету.

- Мешканці вашого села надзвичайно ініціативні та активні, і це радує. Адже ми вкотре переконалися, завдяки чіткій позиції громади можна багато досягнути. Я бажаю, щоб у вашому клубі було завжди багатолюдно, звучала музика. Як представник народного депутата України Сергія Мартиняка хочу сказати, що по-можливості, будемо і надалі підтримувати ініціативи вашої громади, - побажав Олександр Пиза.

Приміщення старого клубу справді не впізнати: охайно пофарбовано стіни, встановлено енергоощадні вікна та двері. Зі сцени вітали односельців та поважних гостей свята фольклорний гурт «Полісяночка». З оплесками та теплими усмішками гості свята вітали гумористичні номери від аматорів сцени та пісенні номери  у виконанні найменших мешканців села.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь