A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

В Копачівській ОТГ відбувся виїзний прийом представників Рожищенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Волинській області

Дата: 16.02.2018 21:39
Кількість переглядів: 968

Фото без опису

Сьогодні, 16 лютого Копачівську об’єднану територіальну громаду відвідав начальник Рожищенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Волинської області Олександр Мороз та головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії цього ж управління Валентина Бардабуш.

Представники Пенсійного фонду України в районі провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо пенсійного забезпечення громадян. Мешканці ОТГ мали нагоду звернутися до спеціалістів з приводу призначення, перерахунку пенсій і стажу громадянам та державним службовцям, виплат дітям війни, виготовлення пенсійних посвідчень.  Кожне звернення зафіксоване та перебуває на контролі в управлінні.

Також мешканців громади цікавило впровадження новітніх технологій в роботу Пенсійного фонду України.

- Сьогодні мешканка ОТГ поцікавилася, як можна зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Це дуже зручно, кожен громадянин може отримати вичерпну інформацію про всі належні їм нарахування та виплати онлайн, - зауважив Олександр Мороз.

Для тих, хто не вміє користуватися комп’ютером в нагоді стане газета «Пенсійний кур’єр». Там кожен пенсіонер знайде вичерпні відповіді на актуальні питання пенсійного забезпечення громадян, пенсійної реформи та важливих змін в законодавстві.

Фото без опису

30 січня на сесії сільської ради ухвалили рішення, щодо створення в Копачівці віддаленого робочого місця для працівника Рожищенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України. Тож зовсім скоро отримати консультації щодо питань пенсійного забезпечення  можна буде в сільській раді.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь